eilen tulimme kotiin hesasta aivan väsyneinä... :)  vaikka Novitan myymälä olikin kiinni lauantaina (oli tiedossa etukäteen, emmekä kerenneet perjantaina sinne)   emme myöskään kerenneet testaamaan lintsin laitteita, oli reissu silti mitä ihanin! :)

no juu, menitalla ei oikein mikään varsinaisesti pistänyt silmään, mutta silti sieltä jtn piti saada mukaan, joten ostin kaksi mustaa 100 g kerää,  yhden v.punasen ja yhden valkoisen, 100% villalankaa... 

132071.jpg

voikin olla että Hesan pienestä lankasaaliista johtuen suuntaan kulkuni jossain vaiheessa tänne Kuopion kauppoihin ja ostan itselleni läjän lankaa... :D

 

Sitten kävimme myös Hobboks.ssa josta matkaan tarttuivat:

Haxell ja Roberts - Decorative Knitting

1843402521

Rowan - Denim people

190448512X

Erika Knight - Neuleita Kullannupulle

9510293210_1_s.jpg

Jokaisessa kirjassa on aivan mahtavia ideoita... kullannupussa ja denimissä on joitain malleja, jotka pääsevät listalle - toteutus tulevaisuudessa... ja tuossa Decorativessa on aivan ihania ideoita, joita tekisi mieli heti alkaa kokeilee johonkin. Kunhan tässä nyt vähän aikaa hautuu ajatukset, niin ihan varmasti jotain ihanuuksia sieltä pitää kokeilla jossakin yhteydessä.. :)

 

Siinäpä sitten olikin neuleosuus... löyty sieltä sitten vielä housut ja paita... ja aurinkolasit... niitä kyllä mietittiinkin pitkään ja hartaasti... 3 eri lasikaupassa kävin ja jokaisessa oli yhdet ja samat joihin ihastuin niin silmittömästi, joka sovituskerralla enemmän ja enemmän... Pakkohan ne oli saada, vaikka viimeistään siinä vaiheessa rahatilanne kääntyikin roimaan laskuun... tässä ne nyt sitten ovat... Pradani :)

 132078.jpg 

(en oikein saanut otettua itsestäni hyvää kuvaa joten sensuroidaan kuva sitten tohon mittaansa - ei tule irvistykseni,eikä sateessa pystyyn nousseet hiukseni näkyviin) :D nämä lasit sointuvatkin nyt sitten mainiosti tuliaiseksi saamaani laukkuun, joka on myöskin merkkiä Prada... :)