Näin... eli nyt on tullut shoppailtua hieman lisää alennus (ja vähemmän alennus) lankoja... ensinnäkin Tennesseetä toppiin...

136498.jpg

Ja Palmaa, en tiedä mihin... Oli niin halvalla, :D ja väri kun on aivan ihana... :D nojoo, tosiasiassa Palmaahan on aika inhottava neuloo ja niin edespäin... :) mutta ehkäpä mä hieman otan mallii siskosta ja neulon sellasen Palma-peiton... Kun tota nyt on kerääntyny muunkin värisenä komeroon... :)

136503.jpg

 

tämän viikonlopun olenkin käyttänyt telkkaria katsellen ja neuloen... Aloitin Aliaksen 1.tuotantokauden katsomisen ja Samos-paidan  neulomisen... nyt sitten on etu- ja takakappaleet valmiina ja toinen hiha aloitettu...  koska olen todella huono ja laiska kasaamaan neuleita yhteen, neuloin kappaleet pyörönä... myönnettäköön, että myös hihat ovat tulossa sukkapuikoilla... :)

kuvassa näkyy minun silmukkamerkkini... :D pätkä Bambinoa... :) kuvaa paidasta enemmän sitten valmiina...

136505.jpg

 

heti aamusta huomasin että Salaisen neuleystävän parit on jaettu, mikä ihana yllätys... :)  nyt sitten pääseekin lisää miettimään, kuinka muistaa ystävää...

 

Ainiin, odotan pakettia, joka sisältää kasan bambusukkapuikkoja... :) innoissani odotan, että pääsen testaamaan niitä! :)