täällä taas, pitkästä aikaa... :D muutto on melkein valmis... :D vielähän sitä jtn tavaraa löytyy keskustastakin, jotka pitää kyllä hakee pois viimestää ens viikonlopulla.. on sitä vaan paljon, kaiken maailman rojua, eikä mitään voi heittää pois.. voihan sitä vielä tarvita joskus.. nojoo, pakko on ollu kyllä yrittää vähän kriittisesti katsoo, mitä kantaa tänne uuteen kotiin... :)

Luotinkohan liikaa postin edelleenlähetys palveluun...? Ajattelin, että kyllähän se Sny.n viimeinen paketti selviää perille, ku onhan toi kuukauden edelleenlähetys (+mahd vuoden jatkoaika) voimassa vielä joulukuun puoleenväliin asti... Mutta vielä odotellaan... tietysti siinä kestää päivän/pari enemmän kun paketti käy kääntymässä edellisessä osoitteessa ja näin päin pois... Josko huomenna... :D en minä malttamaton ole.. :D

Mun aika on hyvin pitkälti menny tavaroita järjestellessä (siirrellessä siis paikasta toiseen aiheuttaen ehkä vain enemmän sekasortoa) ja koulutehtäviä tehdessä. On kaiken maailman kansantalouden, kannattavuuden, yritystoiminnon yms tehtäviä, jotka pitää palauttaa nyt joulun alla.. :) Ja näiden lisäksi hakeuduin töihin postille joulukorttilajitteluun. Siinä hommassa ku noi työajat sopii mulleki ihan Ok.. :) Raskastahan se on sen aikaa kun se kestää, mut kiva saada rahaa tammikuussa..