mitään en oo tehny, pitkiin aikoihin. Aikaisemmin aloittamani villapaita avopuolisolle on kesken, edelleenkin.. Neuleesta etu- ja takakappale on valmiit hihatkin olen aloittanut ja ehkä 1/3 ois valmiina. Mutta siinä pisteessä ollaan edelleenkin.. Sen neulominen kun hidastui ja sitten jäi kokonaan, niin ei vaan ole kehdannut aloittaa neulomaan mitään uutta. Eli nyt vaan odotellaan, hetkeä jolloin toivottavasti alkaisi tehdä mieli neuloa kyseiset hihat loppuun asti..

Okei, sitten tultiin siihen pisteeseen, että sormet syyhysi vähän liikaa päästä neuleen kimppuun. Kylläkin jonkun ihan muun neuleen, kuin Sen Paidan.. Joten tämän viikonlopun mökkeilyn lomassa aloitin neulomaan itselleni paitaa, tai ainakin hihoja.. :D Tiiä nyt sit millanen ikuisuus-projekti tästäkin tulee..

519128.jpg

mutta silti.. ärr.. vaikka olikin ihana pitkästä aikaa neuloa niin, kyllä mun pitäs jostain löytää äkkiä se innostus saada Se Toinen Paita loppuun.. en vaan voi hyvällä omalla tunnolla neuloo mitään muuta, kun tiedän että pitäisi saada valmiiksi ensin Toinen Paita.

Oli muuten tosi kiva olla mökillä pitkästä aikaa.. yksi yö tuli oltua ja siinä ajassa ennätettiin saunoa, leikkiä essin kanssa ja tehtyä puuhommia.. :) Essin kuvia pitäski vähän päivittää.. näköjään vaan pentukuvia löytyy koneelta, mut Essihän on kasvanu jo toosi paljon siitä! :) Mut sitä ennen yks mökki/puupino kuva..

522413.jpg