Näin, mistähän sitä aloittaisi. Noh, isoimmat asiat ensin... Viime vuosi meni miten meni. Nyt kuitenkin pikku hiljaa alkaa tuntumaan, että kyllä sitä minäkin "oman paikkani" löydän.  Pääsin opiskelemaan uuteen kouluun.

TEKSTIILIN JA VAATETUKSEN SUUNNITTELUN JA
VALMISTUKSEN KOULUTUSOHJELMA

Artesaani, Käsi ja taideteollisuusalan perustutkinto

  • Sisustustekstiilien valmistaja

Aikomukseni on suorittaa tämän yhteydessä merkonomiopintoja. Lisäksi olen ilmoittautunut avoimen yliopiston psykologian perusopintoihin. Joten 3 vuoden sisällä, kiitos kuitenkin viime vuoden, minun on mahdollista suorittaa artesaanin ja markkinointi merkonomin tutkinnot. Olen tyytyväinen. Ja mitä avoimeen yliopistoon tulee...opinnot tulevat, hmm, tulevaisuuden varalle.

Sitten pienempiin uutisiin. Edellisen postauksen matka on hieman muuttunut, saimme innostettua toisenkin siskomme mukaan matkalle. Joten lähdemme tämän kuun lopulla ja kohteena on SB. Mutta se siitä.

Sitten neuleisiin...

Pahoittelen ensinnäkin erittäin huonoa kuvaa. Harmi vain, ettei minulla olekaan yhtään hyvää kuvaa ja huivi on jo uudella omistajallaan. Siispä kyseessä onkin (krhm) suunnilleen vuosi sitten aloittamani Fifi III. Huivi valmistui mukavasti muiden töiden siivittämänä juuri sopivasti avopuolisoni äidille synttärilahjaksi.  

812802.jpg

Kesän aikana on myös valmistunut mukavat koti-shortsit Palmasta.

812806.jpg

Sekä toppi tennesseestä. Joskin, tästä työstä on vielä lankoja päättelemättä ja sitä rataa..

812811.jpg

Taakse piti loihtia hieman erilaista jälkeä, joten palmikot pääsivät elämään neuleen edetessä.

812817.jpg

Sellaista tällä erää. Tällä hetkellä olen palannu kesä (ja ehkä kevätkin) tauolla olleeseen villapaitaan...

Hups, pahoittelen myös tätä mukavaa fontin hyppimistä.. millon mikäkin fontti, mutta nyt en jaksa antaa sen pikkuasian häiritä! :)